Yara pluggar! :O

jag vet att det är gamla word, men det är skolans word jae inne på.

Shooo :)
Sitter och pluggar kurs just nu. Det går sådäääär, har ba gjort en "fråga" elr hur man ska förklara. Man ska göra fem styckna.. Och aa, det är asjobbigt.. Men min söta ängel janniiis hjälpte mej me första, wiiiie ;D Hehe. Men håller på med andra frågan nu, ska försöka göra minst 3 styckna och göra klart de två sista (och lägga till mer på de första frågorna) imorgon. För den ska in på tisdag..
Den här uppgiften handlar om FN:s mänskliga rättigheter. Intressaaaant..... 

vi hörs senare, puss.

Shontelle - Impossible



Stinsen

Shooo :)

Idag vaknade jag typ halv 12. Åt mat snabbt & bytte om sen åkte jag, mamma och syrran t stinsen. Vi mötte upp Peri och hennes familj där. Vi gick runt, kollade i affärer, shoppas och aa ni vet :P
Senare gick vi t donken och vi satt där i typ en och en halv timme. Vi åt där och snackaaa.
Haha, men dagen har varit skitbra, det var fett länge sen ja såg peri, biar och deras familj, så det var väl trevligt (svennevarningxD).
Haha, har messat me jannis HELA dagen, hahah, sötaste brorsan :*
Anywaay, ja köpte inte så mycket.. Bara jeansleggins för mina är typ sönder elr nåt, sen köpte jag ringar.
Nu ska ja vara inne på fb lite sen så ska jag börja göra matte stegtest 12 (; 


28/1 Y.

Shooo :)

Idag började dagen med BG, som vanligt. Efter det skulle vi ha kurs ws, men jag va redan klar med veckans uppgift så jag lämnade in den och pluggade engelska glosor. Typ en halvtimme senare redovisade jag engelska steg 13. Blev godkänd! ;D Så nu ligger jag på steg 14.. man ska läsa en bok.. buhuuu.
Anywayys, åt lunch me hana, ima&maryam, maten va sådär. Ätbar :) 
Efter det så satt vi utanför lärarrummet igen, gjorde typ inget för ja typ pallade nte xD
Hade svenska kp 12.20 och det var skittråkigt, spelade spel på maryams mobil och typ messade :P Efter så var det ÅS. "Friends-gänget" kom förbi typ och snackade om den nya friends-personen från vår klass, aso man skulle rösta på den man vill ska vara med. Jag röstade på awan, mhihihoho :D<3
Efter det så vare måluppnåelse, satt vid lärarrummet me dimos, rohoullah mfl. Var helt hajp me ima oxå heheh... HAHAHAHAH hon råka säga "hej gunnar" till en vi kallar för gunnar.. HAHAHAHAHAH. 
Iaf, jag & awan skulle åka arins skola men vi gick av i näckrosen och åkte hem istället, sen gissa vem vi ser i tåget, jo awan och arin HAHA. Det var fett länge sen ja såg de, saknaaaaaa <3
Haha, dimos & jannis gick på vid kista, de sa att min loggbok va i dimos skåp, haha knas. Men ändå, jag arin och steff gick av i samma station och vi typ snackade fett mkt, HAHAH vi såg didar, xD
När steff gick hem så gick jag och arin runt, vi snackade mkkkkkt. Heheh.
Nu e ja hemma och är typ inne på fäjsebuk.


Ledsen yara med failad tumme ner och en engelsk bok som väger hundra kilo.

Music ♥

Just nu Lyssnar jag på musik o tänker oxå ladda ner några..
Just nu lyssnar jag på:


The Time - Black Eyed Peas

G eller VG (Y

Sorry för at jag inte bloggat på länge. Pallade inte. Så mkt som har hänt, som inte går att berätta. Men det finns andra saker som jag kan berätta. Som till exempel att jag är klar med kursen (ni undrar säkert vad det e) som e svårt att förklara för er. Men Idag hade jag iaf tid hos tandläkaren och Alia höll på att bråka med min spanska lärrare (ingen gillar henne)
Maryam var inte i skolan.
Yara har pluggat pliuggat och pluggat.
Ima gått runt som vanligt men wow hon jobbade ganska mycket idag (konstigt)
Alia :O Chockad. Hon har oxå jobbat (pluggat)
Jag Pluggade med kursen oxå :)
O så kommer jag att redovisa den till läraren o nästa tisdag får vi den sista uppgiften från europakursen o då får jag "kanske" G eller VG .. men säker G :)
Jag pluggade x)

ojojojoj

Shoooo ;D
jag har inte uppdaterat på 4 dagar !? förlåtförlåtförlåt.. :(<3 Ska berätta lite kort om dagen..
Gjorde klart engelska steg 13, men ska redovisa imorgon.. ÄNTLIGEN ÄR JA KLAR ME DEN, den va så fking jobbiiiig! D: .. Gjorde oxå klart kursen, och båda ska jag tacka hana för, tacktacktacktacktack älskar dej <3
Jag hade matte kp också, aso det är matte lektion. Gick på min egna (vg) och sen efter gick jag på G lektionen oxå, ruuuligt. Störde de andra (AAAA). Och sen gjorde josef en flygplan som sög. Bloup.
senare på upgradesen gick jag med ima till hennes hemspråk, aso kurdiska. Ska kanske börja nästa vecka, för jag pallar verkligen inte gå på arabiska.. vi har fking tre sidor med lite text medan kurdiskan har EN HALV SIDA MED STOR TEXT. Lyllos. Hehe.
Efter gick jag hem med ima, dimos och jannis. d hände grejer mhihohohihiho.

Ska kolla fiiiilm nu, hörs senare. puuss


puss på han <3

Gris.

Shoo ..
vaknade för nån stund sen, la mej vid 1 typ .. Min baba är ju bortrest så min syrra sover hos min mamma och vanligtvis ja brukar oxå, fast ja har inte gjort det på flera månader för när min syrra sover hos min mamma så känns det somom ja har eget rum, fast med en extra säng xD
Fast igår sov ja hos mamma för fick veta en grej och ja börja grina som ja venne vad.. Sen ja gick t mamma och hon trösta mej och sa att allting kommer bli bra osv, sen somna ja där.
Hehe, trevlig info :P

Idag ska ja nte göra nåt speciellt .. pallar inte, mår fortf dåligt pga den där grejen.. 

Ska mysa me mamma nu, hörs.

"Hannah montana e världens bästa kompis " x)

Har inte bloggat så mkt, men börjar med att blogga mer från och med nu. Vi har haft många gäster för att en av mina kusiner dog. Och sen har jag laddat ner några låtar t min Mp3/ipod..
Ska kanske t kista med ghazaleh, om hon svarar iaf. Och efter det så vet jag inte vad jag ska göra mer. men vi får se.
Igår hade vi oxå många gäster och en av de som kom hade med sej 2 småa ungar. Jag hade ofc låst dörren t mitt rum, jag vill ju inte sitta barnvakt hela dagen.. Och Gissa vad, De satt på golvet utanför mitt rum och sjöng hannah montanas låtar. Och en av de låtsade att hon var Hannah Montana och att den andra var Lily.
Hon som lekte Lily sa " Hannah montana e världens bästa kompis" Den andra bah " Nej det är lily som e det :) "
Sen började de sjunga t varandra.
Låt texten var ungfär såhär (spelade in) " Du e världens bästa kompis, vad skulle jag göra utan dej, hon heter lily, och hon e snäll... "
Sen skrek hon på den andra och sa "men sjung med"
..
Jag snackade med ghazaleh i lur och hon hörde när de snackade/sjöng.. Vi as garvade x)
..

kattkattkatt



so fking true.


Diary of a wimpy kid



Shooo
såg den här filmen nyss och den var ganska bra :)! Sånna här filmer är skitgulliga, haha. Filmen heter Diary Of A Wimpy Kid och den handlar om en kille som försöker överleva mellanstadiet typ, :) Den får typ en 7:a !

Hip hip hora


Shoo pple :)

Idag har jag bara varit hemma, skulle ut egentligen men min syrra är sjuk.. Men jag pluggade lite tyska, bättre än inget alls så (:
Kollade nyss på filmen hip hip hora och den var sådär hehe, den var rolig :) och gaaaah, "Sebbe" är sjukt sööööt ! :D

Haha, men vi hörs senare.

Easy A -


Shooo
kollade nyss på filmen Easy A.. Den var sådär.. Trodde den skulle vara bättre, HAHA. Men den får en 5/10.
Annars har jag tråkigt.. INGA roliga är inne på fb -.- hoppas ni har det bättre än mej .. Puss.

The dayy

Shooo :)

kom hem för typ en halvtimme sen, åt mat och nu sitter jag här. Skoldagen har varit helt okey. På förmiddan så var ju hela 7:an i stan för att kolla vart bl.a stockholms blodbad var osv. Vi typ snackar om sånt i skolan just nu, politik o grejer.
När vi kom tillbaka så hade vi en snabb samling och sen åt vi mat, det var inte gott så vi taggade t donken och åt där. Godare >,>. 
När vi kom tbax så gick vi runt lite sen så börja ja jobba me kurs. Blev klar med alla frågor så jag hjälpte Ima och sen så gjorde jag typ inget.. För jag skulle inte hinna göra något på typ 15 min.. Men jag störde iaf några (AAAA) och sen så typ höll jag och nikos på med en ring, haha.
Anywaaays, efter ÅS:en stannade jag på måluppnåelsen.. Hjälpte dimer me kurs och försöööökte plugga tyska. Det gick inte bra... Hähä. 
Efter måluppnåelsen så bussluffade ja & awan. Vi brukar alltid tågluffa men vi ville prova något nytt den här gången, HAHAH. Vi åkte t hjulsta och det är fetttttt långt dit :O Anywayssss, ska titta på desperate houswifes nu. Har hela säsong 1 och ligger på avsnitt 19.. De är fett bra, hihi :)



JAAA

Shoo
sitter i skolan och awan bombar med frågor som jag är tvungen att svara JA på. Heheheheh, bloggar när ja kommer hem, iaf.

 

Herrå <3


Omg

Omg vi ska till stan idag :O Jag visste inte det! Men ska iaf gå och bytaom strax. Min pappa har inte sovit idag, För att Min Kusin (farbrors son) Hade kört bil igår kväll och han körde för snabbt. Han krockade med en stooor lastbil och självklar överlever man inte. Så han dog :(
Min pappa var skit ledsen och så, men min kusins pappa visste inte det, de visste inte hur de skulle säga det till honom, han e ju ganska gammal o det skulle bli svårt för honom, Så de sa bara att hans son ligger i sjukhuset och behöver mer blod, Och sen säger de att de inte hann träffa honom och att han dog, Men min pappa snackade med honom och så vet jag inte mer !!

Mjozik

Shuuuuee
Jag har såååå tråkigt :( ska försöka fixa mina ögonbryn senare, har kommit lite rester. Sen ska ja försöka sova.. Men just nu fixar ja låtar t min lur. Imorgon ska vi t stan som ni kanske vet och hur ska jag överleva utan musik då? Och låtarna jag har i min lur nu har jag tröttnat på lite, hehe. 

Men ge gärna musiktips, vilken är din favoritlåt just nu?

Designen är klar typ :)


bilden har inget me inlägget att göra, vill ba inte att det ska vara bildlöst.

Shooo :)

är nu klar me designen. Okej.. jag vet att den är enkeeel men både jag & awan vill blogga på en sån här blogg, haha. Svårt att förklara. Men har iaf fixat länk i menyn till inläggen som handlar om mej & awan.

Lite om dagen, hehe. 
VI började med BG:n sen så följde ja me katerina för hon skulle hämta sina skåpnycklar, hon tvingade i mej ramlösa och äppelpaj :( tack ändå söt x)<3 Iaf, när vi kom tbax så jobbade vi kurs me hana. Lunch direkt efter och det va soppa. Den var helt okey, men saknar oxhag's soppor.. sjukt mkt godare! 
Efter lunch så satt ja i grupprum me dimos&rohoullah. Folk gick in och ut men ja försöööökte plugga matte. Gick inte så bra, heheheh. 
Hade matte kp sen, jobbade me dimer och vi blev klara me uppgifterna 20 min innan lektionen va slut så vi fick gå tidigare, yey. Satt me ima, alia & awan i rastutrymmet och snackade om en grej..
Jag och awan försökte plugga kurs lite innan ÅS, det gick ganska bra. Iaf, stannade kvar på upgrades (som läxhjälp) efter skolan idag och jobbade kurs. Sötnosen hana hjälpte mej :) Är snaaaart klar.. Den ska in imorgon och jag måste göra klart den, får ig annars xD
Juuste, imorgon ska vi t stan på förmiddan.. det är något me kursen.. tror vi ska till stortorget elr nåt, idk. Meeeen, jag gillar inte att vara i stan :(

Ska kolla på film nu och droga fb.. Mååååste träna på tyska glosor ikväll, hehe, vi hoppas att ja gör det x)

Herråååå :) /Y



Yara F.



Shoo

jag heter Yara & jae 13 år. Yäni 97:a.. Jag bor i stockholm & går i kunskapsskolan. Som niii ser är jag en brunögd  brunett (brunetterärbäst&coolast), jag är inte så lång.. 164cm tror jag.
Lol, ni kanske har märkt att jag suger på att skriva om mej själv.. xD Menmen.. Jag är en person som nääästan alltid är glad&positiv, garvar nästan hela tiden, men jag har märkt att det aldrig syns när jag bloggar ? verkar mest deppig? HAHA. Min favoritfärg är iaf blå (sensvart&gråttochallaregnbågensfärgerxD), det är en jetefiiiiiiin färg tkr jag ;D Har typ inget favoritdjur, kanske hund? idk&idc. Jag typ dör för musik & så älskar ja mina kompisar :)
Jag gillar att fota & hålla på me photoshop, de e kul. Gick på ridning förut, om det är något intressant att veta.. I 3 år, elr i slutet av januari så blir det 3 år xD Slutade nyss för ja tröttnade typ..

Men nuuuu ska ja tagga, har ni några frågor så just ask them.. Juste, glömde säga att jag suger på engelska, det är jetevicktiiiigt att veta :D

Awan T.

En gammal bild på mej :p
Shoo ♥
Jag heter Awan o jag e 13 år, snart 14 ^^.Jag Bor i stockholm o e född i stockholm..
Jag går i Kunskapsskolan . Jag e kort (enligt mej o säkert några andra med). Jag är 160 eller 161..
Och jag väger **** x) Jag e en Människa (majs) Som alltid snackar o de andra garvar för de tror jag skämtar (snyft) Nää men iaf.Vad jag ville säga var att jag älskar att skämta o så. och jag e bra på att skämma ut mej själv.Jag gick (tyvär) på fijol förut men jag slutade :)
Snart kommer jag börja på dans :) Med yara, Konstigt att hon inte nämnde det :)
Kan inte,får inte, och orkar inte blogga just nu så bye så länge ♥

i love him (notyaras"him")

ILoveHimForever♥


i like him.

it's true. ♥


Awan & Yara

Shoo,
awan & yara börjar blogga här. vad ruuuuuligt ha? (: Vi sitter i skolan just nu, men när jag kommer hem ska jag fixa en enkel headern... Anyways. Vi ska fortsätta snacka, herrååå //Y.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0